Blue Air leagă Transilvania de litoral cu o cursă de la Cluj-Napoca la Constanţa, din 2017

Adăugat la Știri

avionOperatorul Blue Air leagă Transilvania de litoral. Compania începe operarea zborurilor interne pe ruta Cluj-Napoca – Constanţa din 27 aprilie anul viitor. 

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, după un program ce va fi anunțat în perioada următoare, potrivit unui anunţ al aeroportului din Cluj-Napoca.

În plus, compania va opera şi zboruri de la Constanţa la Oradea, Timişoara şi Iaşi.

Biletele de avion vor fi disponibile pe site-ul companiei, dar şi la agențiile partenere Blue Air. Rezervările se vor putea face începând de la 89,90 lei, preț pe segment de zbor, cu TVA și taxe incluse. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului și 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.

Citește și Ce despăgubiri pot solicita călătorii dacă avionul, trenul sau autocarul are întârzieri?

Şi companiile aeriene low-cost Wizz Air şi Rynair au intrat anul acesta cu zboruri pe piaţa internă. Rynair şi-a stabilit prima bază operaţională din România la Timişoara, de unde are zboruri zilnice spre Bucureşti. De asemenea, Wizz Air leagă din vara acestui an Clujul de Bucureşti, iar Blue Air mai oprează şi alte curse interne precum cele de la Bucureşti la Iaşi şi Cluj, dar operază zboruri şi între oraşele Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi.

Sursa:economica.net

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii