PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, are primul președinte la nivel de Alba!

Adăugat la Politică

Cei peste 100 de membri, prezenți ieri la prima Convenție Județeană a PLUS Alba și-au ales prin vot secret președintele, membrii Biroului Județean, reprezentanții în Comisia de Cenzori, respectiv cei din Comisia de Integritate și Arbitraj și totodată, reprezentanții Generației PLUS Alba. În urma evenimentului de ieri, primul președinte, din istoria PLUS Alba a fost ales, prin vot direct, Mihail David.

Biroul Județean a fost completat, tot prin vot direct cu Sergiu Vârtei – politici publice; Ioana Păcurar – responsabil organizare; Nicoleta Bințințan – responsabil campanii și Ciprian Nicolaș – responsabil recrutare.

Votul a validat indirect și echipa propusă de președintele ales – Andreea Mitrofan – secretar; Alexandru Urca – trezorier; Teodor Holhoș – strângere fonduri și Corneliu Sârbu – responsabil comunicare;

 „Vreau să mulțumesc celor care și-au sacrificat ziua de duminică pentru a participa la acest exercițiu democratic și celor care ne-au acordat încrederea lor. Este o onoare și o mare responsabilitate să fiu ales în această funcție.

De aici încolo trebuie să construim, iar PLUS s-a angajat să facă acest lucru, în față dumneavoastră, de la bun început: să construiască o Românie din care să nu mai vrem să plecăm. Primul pas, pe care îl facem în noua calitate va fi dezvoltarea partidului în Alba prin activarea Comunităților Locale – 9 la Alba Iulia si peste 40 în întreg județul”, a declarat președintele Mihail David.

Și Generația PLUS Alba a ales în cadrul Convenției de ieri echipa: Coordonator Județean: Burz Alexandra; Biroul Județean de coordonare: Vințan Nicoleta, Pâclișan Bogdan, Vinersar Cătălin și Goangă Bogdan.

„Noi, tinerii ne dorim să ne implicăm activ în schimbarea pe care ne-o dorim cu toţii. Ne dorim să dezvoltăm proiecte, prin care să stimulăm cât mai mulţi tineri să se implice în viaţa publică. Cred în tineri şi am convingerea că impreună vom realiza cele mai frumoase lucruri.”, a spus Coordonatorul Județean Alexandra Burz.

In Comisia de Integritate și Arbitraj au fost aleși Alberto Zanchettin, Bogdan Matei și Radu Dehelean, iar Comisia de Cenzori va fi formată din Ionela Gavrilă, Orban Elena și Ioana Dineț.

Biroul de Presă PLUS Alba

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii