Rămâi conectat

Știri

Mesaje de Valentine’s day 2016 pe care le puteţi transmite persoanei iubite

Publicat

în

Dacă doriți să faceți un gest deosebit în această zi specială puteți alege să-i scrieți persoanei iubite un bilețel sau chiar un mesaj, încă de dimineața. Puteți alege din mesajele de mai jos.

1.Tu esti tot ce am pe lume, mai scump, mai drag si mai de pret tu si numai tu poti fi TOTUL pentru mine, Amore mio!
2. TE IUBESC…cum iubeste pasarea libertatea,TE DORESC…cum doreste pamintul apa,TE ADOR…cum adora albina nectarul de pe floare,TE SARUT…cum nimeni altcineva n-ar putea s-o faca mai bine ca mine,TE ASTEPT…cum asteapta noaptea luna pe cer…
3. As dori din piept sa scot,inima cu dor cu tot si s-o pun in pieptul tau ca sa simti ce simt si eu.As dori sa ramai mut vocea mea sa ti-o imprumut ca sa spui ce spun si eu:TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU
4. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!!! Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt… TE IUBESC
5. Oricat de simplu,pe atat de complicat;sper ca indata ce-ai vazut mesajul,ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat. Iarta-ma dar nu ma pot abtine!Daca ai fi aici langa mine,ti-as arata ce simt pentru tine,dar pentru ca nu esti incerc prin cuvinte.La multi ani,iubitule!
6. Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si de intelegere, stau sa ma gandesc la zilele de Sfantul Valentin petrecute impreuna cu tine. Poate nu am avut mereu inspiratie sa-ti iau cadoul pe care il voiai, dar anul acesta l-am gasit. Sper sa-ti placa si sa-ti fie drag, pentru ca in el am inchis o parte din inima mea, o marturie a dragostei imense pe care ti-o port si care pare sa se intregeasca in fiecare zi. In el se afla lucrurile pe care as vrea sa ti le spun in fiecare zi si parca nu reusesc. Vreau sa stii ca te iubesc si ca esti o inspiratie pentru mine: ma inspiri sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi. De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe ca mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.
7. Puiut, iti multumesc ca existi in viata mea si ca imi esti alaturi la bine si la rau.Iti doresc multa sanatate si tot binele din lume. Happy Valentine’s Day!
8. Dragostea adevarata este atunci cand ii dai cuiva sansa sa te distruga si esti sigur ca nu o va face.
9. Te-am furat din brate multe,miai raspuns cu zambete dulci,priviri gingase si pline de iubire,si am facut inchisoare in bratele tale.Acum vreau sa construim un castel in care sa „cultivam iubirea sincera si pura ce ne-o purtam.TE IUBESC IN FIECARE ZI.10. De Valntine’Day, cadoul cel mai frumos pentru cealalta jumatate a ta este o floare deoarece ea este plina de mireasma iubirii si de sentimentele care le simti pt iubirea ta.Fai cadou prieteni tale o mica floricica si o sa vezi ca te va iubii de 10 ori mai mult.Te iubesc ingerasul meu pufos.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Știri

Reducere a impozitelor locale pentru donatori de sânge: Alba Iulia, gata să aplice măsura

Publicat

în

Alba Iulia, gata să aplice măsura reducerii impozitelor locale pentru donatorii de sânge

Alba Iulia va fi printre primele municipii din România unde se aprobă reducerea de 10% la impozitul pe clădiri și terenuri, pentru donatorii de sânge și persoanele cu dizabilități, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Potrivit acestuia, proiectul de hotărâre de consiliu local este gata, va rămâne în dezbatere publică vreme de 30 de zile, iar ulterior va deveni o realitate.

Prin noua lege, promulgată recent, consiliile locale pot acorda reduceri la impozitul pe clădiri și teren pentru persoanele fizice care fac dovada a minimum trei donări de sânge, pe parcursul unui an calendaristic. Reducerea, care va fi aplicată începând cu anul viitor, se va cumula cu bonificația de 10%, acordată deja celor care achită anticipat impozitul datorat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, amenajat suplimentar

Publicat

în

Amenajare suplimentară a perimetrului din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba

Cu prilejul lucrărilor de mobilitate din zona centrală a municipiului Alba Iulia a fost amenajat și perimetrul din jurul troiței amplasate în fața Prefecturii Alba, acolo unde, în timpul Revoluției din Decembrie 1989, s-au dus lupte grele și mulți revoluționari au fost răniți sau omorâți.

S-au montat pavaj, vase de flori și un catarg pe care va flutura mereu tricolorul României.
„Astfel, vom putea sărbători, în alte condiții, Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată an de an la Alba Iulia, în data de 21 decembrie!”, a explicat primarul Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii

Publicat

în

Pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii, acțiune de ecologizare

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir a încheiat cu succes o nouă acțiune de ecologizare.
Aceasta s-a desfășurat pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii.
Toți cei care au participat la acțiune s-au organizat și au format patru echipe. O echipă a plecat de la Podul Roșu spre Căprioară, una a plecat de la Mistrețu spre Căprioară, alta pe Valea Grușerii și, nu în ultimul rând echipa de la „Cabana fără gânduri” a ecologizat Râul Mic.
„Suntem plăcut surprinși să vedem de la an la an sunt tot mai puține gunoaie în aceste zone pe care noi le ecologizăm anual. Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestei acțiuni, cât și administrației locale, care ne-a pus la dispoziție mijloc de transport pentru sacii cu gunoaie”, au transmis reprezentanții Asociației „Lupii Sigidavei” Cugir.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba