12. 12 : De ce este o zi atât de importantă

Adăugat la Știri

În numerologie, cifrele care se repetă au o însemnătate puternică, ele purtând o energie aparte. Data de 12.12 (12 decembrie) nu face excepție, mai ales că numărul 12 este unul important în numerologie. 12 înseamnă rezultate, final încununat de succes. Este și numărul semnului Pești, un semn astrologic orientat către latura spirituală a vieții.

Data de 12.12 conține două cifre care se repetă. Cifra 1 înseamnă început, perfecțiune, armonie, motivație, independență, reușită. Cifra 2 te ajută să vezi ambele laturi ale unei situații, conferă diplomație și te ajută să lucrezi în echipă. Numărul 12 ne dă șansa de a întoarce o nouă foaie în cartea vieții. Ne ajută să încheiem favorabil un capitol al vieții pentru a începe unul nou, mai bogat în reușite și experiențe. Așadar, data de 12.12 este favorabilă celor care au o problemă nerezolvată în viața lor, celor care nu pot lua o decizie sau au o discuție neîncheiată cu cineva. Numărul 12 repetat ne dă posibilitatea de a privi în ansamblu o situație și de a face schimbările pe care le dorim. Este un nou început într-o relație, fie ea intimă, de afaceri, de prietenie. Este de asemenea o dată favorabilă zodiei Pești. Nativii au șansa de a porni pe un nou drum mult mai potrivit pentru ei și în scurt timp pot avea un succes major, totul începând cu data de 12.12.

Citește și Calendare sacre și calculul trecerii timpului în culturile antice

Numărul 12 are conotații speciale. 12 semnifică în numerologie puterea divină, iar data de 12.12 poate aduce evenimente din cele mai neprevăzute. Sunt 12 ceasuri într-o zi și 12 luni într-un an. De asemenea, zodiacul conține 12 semne. Acest număr are semnificații speciale și din punct de vedere spiritual. Marile concepte filosofice și religioase sunt legate de numărul 12, care semnifică puterea lui Dumnezeu. Iisus Hristos a pășit prima oară în Templul Ierusalimului la 12 ani și a uimit preoții de acolo cu profunzimea gândirii sale. Atunci a început să predice legea cea nouă, a chemat lângă sine nu mai mult și nici mai puțin decât 12 apostoli care au pus atunci bazele creștinismului după sacrificiul Mântuitorului. Tot numărul 12 apare și în Pilda Tămăduirii, când Iisus a vindecat o femeie care sângera de 12 ani. La data de 12. 12 oamenii pot avea revelații care să le schimbe viața. La această dată se produc de obicei cele mai interesante evenimente cu valențe spirituale. Se spune că rugăciunile capătă o putere fantastică la ora 12 și 12 pe 12 a 12-a. Oamenii deznădăjduiți își pot găsi calea la această dată extrem de importantă, cu o încărcătură simbolică excepțională.

Sursa:unica.ro și teotrandafir.com

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii