Un tânăr din Alba s-a aruncat ieri în râul Mureș. Poliția și ISU l-au căutat fără succes până la lăsarea serii. Căutările vor fi reluate astăzi

Adăugat la Știri

raul muresUn tânăr de 27 de ani din județul Alba, care era cunoscut cu probleme psihice și consumator de alcool s-ar fi aruncat, miercuri după-masa, în râul Mureș încercând astfel să-și pună capăt zilelor.

Se pare că tânărul a recurs la gestul disperat din cauza neînțelegerilor cu familia și a lipsei unui loc de muncă. Potrivit poliției tânărul s-ar fi aruncat de pe un pod din zona Sărăcsău, din apropierea localității Cerul Băcăinți, unde locuiește mama sa. Telefonul mobil al bărbatului a fost găsit pe pod. După anunțarea incidentului de o persoană care ar fi încercat să-l convingă pe tânăr să renunțe la gestul extrem a intervenit Poliția și ISU Alba.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Alina Marescu, a declarat că trupul tânărului nu a fost găsit aseară până la căderea întunericului dar căutările vor continua și astăzi.

Silvia Surugiu

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.177
e-mail: surugiuaalba@gmail.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.