Tragedie în lumea fotbalului. Celebrul fotbalist, Iani Mitracu, a murit pe terenul de joc

Adăugat la Fotbal, Sport

Iani-MitracuCelebrul fotbalist, Iani Mitracu, a decedat duminică,  în timpul unei partide de fotbal cu prietenii.

Tragedia s-a întâmplat după ce fostul atacant al Unirii,în vârstă de 53 de ani, s-a agitat întreaga săptămână pentru a organiza o partidă amicală între amicii săi, foștii săi coechipieri, selecționata AJF Alba și o altă formație denumită “prietenii lui Iani”. 

Se pare că fotbalistul ar fi suferit un infarct.

„Acesta i-a fost destinul. A jucat câteva minute și i s-a făcut rău. Am încercat aproape două ore să-l resuscităm, au venit și ambulanțele, dar n-am reușit”, a povestit cineva prezent la întâlnirea organizată.

I s-a făcut rău, am reușit să-l fac să respire, și-a revenit pe moment, practic l-am întors din morți. Apoi, peste ceva timp a venit SMURD-ul, dar apoi a făcut infarct și a plecat a doua oară, definitiv“, a spus Mihai Manea, cel care a reușit să-l resusciteze într-o primă fază.

Fost component al echipelor Dinamo, Metalurgistul Cugir, Victoria București sau Unirea Alba Iulia, Mitracu era în ultima vreme președintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Alba.

Au fost alături de el, implicați în acest meci, ce s-a desfășurat la o bază sportivă din Alba Iulia, apropiați precum Sorin Corpodean, Mihai Manea, Ioan Ilie, Mihai Dăscălescu, frații Ovidiu și Emil Maier, Adorian Himcinschi, Bebe Brumaru, Gică Bran, Ovidiu Hulea, Raul Oargă, Marcel Rusu, Cristian Petropulos sau Adrian Bicheși.

Cu adânca tristete si disperare…l-am pierdut astăzi, in mod tragic, pe terenul de fotbal, pe cel ce a fost Iancu MITRACU! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, coleg drag!“, a fost mesajul postat de AJF Alba.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate, lumea fotbalului din județ este mult mai săracă prin această pierdere șocantă.

Sursa: ziarulunirea.ro

 

 

Roxana Onea

Mobil: 0733.948.176
roxy_onea@yahoo.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.