Teatrul de păpuși din Alba Iulia va intra într-un proces de renovare: Proiectul va fi discutat în ședința de joi a consilierilor județeni

Adăugat la Știri

teatrul prichindelTeatrul de păpuși din Alba Iulia va intra într-un proces de renovare. Instituția nu a mai beneficiat de lucrări de renovare, reabilitare din anul 1952, a declarat la Unirea FM directorul teatrului ” Prichindel”, Ioana Bogățan.

De 3 ani au avut nevoie să pună la punct toate avizele după ce s-a realizat proiectul pentru noua clădire a teatrului  iar în următoarea perioadă se va organiza licitația pentru desemnarea specialiștilor ce vor face reabilitarea. Trebuie lucrat la fațada teatrului și îi lipsesc câteva lucruri pentru a funcționa ca o adevărată instituție de teatru, ca de exemplu un foaier sau cameră de oaspeți pentru artiști, spune directorul teatrului de păpuși din Alba Iulia, Ioana Bogățan.

Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi lucrărilor de intervenţie la reabilitarea și extinderea Teatrului de Păpuși Prichindel din Alba Iulia va fi luat în discuție joi, 28 aprilie, în ședința Connsiliului Județean Alba. Valoarea totală a investiţiei este de peste 2 milioane 400 de mii de  lei, iar durata de execuţie de 36 luni.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii