Tânăr din Mureş, reținut pentru furt, va fi cercetat în stare de arest preventiv

Adăugat la Știri

femeie-retinutaCercetat în stare de arest preventiv. Tânărul din judeţul Mureş, reţinut de poliţişti pentru mai multe furturi şi tentative de furt, comise pe raza municipiului Alba Iulia, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 14.03.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au prezentat pe R.F.T., de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş,  cercetat pentru comiterea unui număr de 13 furturi şi tentative de furt, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul a promovat propunerea poliţiştilor în faţa instanţei de judecată, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, a dispus arestarea sa, pe numele tânărului fiind emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

IPJ Alba reaminteste ca la data de 13.03.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe R.F.T., de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 200 de lei.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 25 ianuarie a.c., a forţat încuietoarea unui garaj, iar din interior a sustras mai multe bunuri ( scule, obiecte  decorative etc).

Acesta mai este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia şi pentru alte furturi şi tentative de furt, comise de la începutul anului 2017, pe raza municipiului Alba Iulia.

R.F.T. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 14.03.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii