Tâlhar la 17 ani : Un minor din Bucerdea Grânoasă a fost reținut după ce a agresat o bătrână pentru bani

Adăugat la Știri

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie din Blaj au reținut un minor de 17 ani, care, prin violenţă, ar fi încercat să-i sustragă banii unei vârstnice. Este cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.    

La data de 12.06.2017, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au identificat şi reţinut pe un minor de 17 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată a cărei victimă a fost o femeie în vârstă de 86 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos.

În sarcina tânărului s-a stabilit faptul că, în noaptea de 09/10.06.2017, a profitat de faptul că uşa locuinţei femeii a fost lăsată neasigurată, a pătruns în interior pentru a sustrage bunuri şi a agresat-o pe femeie, pentru a o determina să-i spună unde îşi ţine economiile.

Ulterior a părăsit locuinţa, fără a sustrage nimic.

În cursul zilei de azi, 13 iunie, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii