Spitalul Județean sub incidența planului alb din cauza exercițiului demonstrativ al pompierilor la Alba Iulia

Adăugat la Campanii de prevenire

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va fi mâine sub incidența planului alb, deoarece Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Alba va organiza, între orele 10.00 și 14.00, la Alba Iulia, un spectaculos exercițiu demonstrativ.

poza isuManagerul spitalului, Nicoleta Coșarcă, spune că activitatea unității sanitare nu va fi perturbată, dar vor fi luate și anumite măsuri suplimentare. Astfel, va fi mărit numărul personalului din Urgențe, va fi rezervat un număr de paturi în ATI și se va elibera o sală de operație în blocul operator. De asemenea, medicii chirurgi sau de alte specialități care intervin în caz de accidente cu victime multiple vor fi în alertă, la fel ca și farmacia spitalului. Șeful secției de Urgență, Aurel Crișan, spune că echipa pe care o conduce are experiență în astfel de cazuri și va acționa fără probleme.

Cu ocazia exercițiului,  mâine, între orele 10.00- 14.00, circulația rutieră va fi  blocată în zona gării, pe Bulevardul Ferdinand Întâi, pe tronsonul cuprins între Bulevardul Încoronării și str. Viilor.

Silvia Surugiu

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.177
e-mail: surugiuaalba@gmail.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.