Specialiștii Google vin la Alba Iulia pentru a discuta cu tinerii despre tehnicile și uneltele de promovare online

Adăugat la Știri

Universitatea-1-DecembrieSpecialiştii Google vin la Alba Iulia pentru a discuta cu tinerii cu vârste cuprinse între 16-35 de ani despre tehnicile şi uneltele de promovare online şi nu numai.

Participă gratuit la Atelierul Digital cu traineri certificaţi Google şi poţi face primii paşi spre certificarea în Digital Skills recunoscută la nivel european! Cursul va avea loc miercuri, pe 23 noiembrie, începând cu orele 17.00, în Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, sala A9, de pe Strada Gabriel Bethen 5, se precizează pe pagina de facebook a Atelierului Digital – Alba Iulia.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Alumni UAB.
Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificaţi Google, care au ca ţintă tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupatie. Cursul este introductiv, are o durată de aproximativ 3-4 ore şi acoperă următoarele subiecte:

– Obiectivele si strategia unei afaceri online;
– Cum creezi si promovezi un website;
– SEO si SEM;
– Web Analytics;
– Programe de Afiliere;
– Social Media;
– Web Marketing;

Citește și Google renunță la parole: Vezi cum arată viitorul sistem de siguranță


După cursul offline ce va avea loc la Alba Iulia, participanţii pot continua cursul online fără taxă, iar după parcurgerea a 23 de module de învăţare pot da examenul în urma căruia vor obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa şi recunoscută de toţi angajatorii Uniunii Europene.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii