Specialiști în domeniul dreptului se vor aduna la o conferință pe teme legislative organizată de universitatea din Alba Iulia

Adăugat la Știri

universitateSpecialiști în domeniul dreptului se vor aduna la  o conferință pe teme legislative organizată de universitatea din Alba Iulia.

La 23 de ani de la înființarea  Specializării Drept din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se va desfășura, în perioada 6-9 octombrie, conferința  „Legea și provocările ei în domeniul socio-economic și administrativ”.  La eveniment vor participa profesori universitari din țară (București, Oradea, Cluj Napoca, Sibiu, Pitești, Craiova, Timișoara) cât și de peste hotare (SUA, Polonia, Italia, Spania, Germania).

Citește și Olimpiada Internațională de Matematică se va organiza la Alba Iulia, în 2018

Pentru acest eveniment consilierii județeni vor aproba în ședința de la finalul lunii septembrie acordarea unei sume de 13.000 de lei pentru organizarea, în baza unei asocieri între cele două instituții. Manifestarea este printre primele evenimente ce vor face parte din seria manifestărilor dedicate  sărbătoririi a 25 de ani de învățământ universitar la Alba Iulia.

Silvia Surugiu

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii