Se încinge tot mai tare Liga a 4-a! După rezultatele din prima etapă, doar 4 puncte despart locurile 1-6

Adăugat la Sport

La finele săptămânii trecute s-a reluat și a 2-a parte a returului Ligii a 4-a! Au fost meciuri care mai de care ma interesante, iar după acest prim pas, lupta pentru promovarea la barajul Ligii a 3-a devine mai disputată ca niciodată. Primele 6 echipe din clasament sunt despărțite acum de doar 4 puncte, după rezultatele primei runde din 2018.

Balul a fost deshis sâmbătă, când Metalu Aiud a remizat alb, pe teren popriu cu una dintre candidatele la promovare, Soda Ocna Mureș. Tot sâmbătă, s-a contabilizat o altă surpriză, CS Zlatna terminând la egalitate, scor 1-1 duelul cu Voința Stremț.

Duminică dimineața, CIL Blaj a câștigat fără emoții, scor 4-0, duelul cu Cuprirom Abrud. Într-un derby al rundei, Sportul Petrești a invins in-extremis Viitorul Sântimbru, scor 3-2. Petrifălenii au fost conduși, au reușit egalarea, iar în prelungiri a dat lovitură după un penalty controversat.

Într-un alt meci de foc, liderul FC Transalpina Șugag a capotat la Euro Șpring, fiind invins cu 0-1, după un autogol. Viitorul Spicul Daia Română și Olimpia Aiud au terminat la egalitate, scor 0-0.

Energia Săsciori și Fortuna Lunca Mureșului au câștigat cu 3-0, partidele cu retrasele Rapid CFR Teiuș și Arieșul Apuseni Baia de Arieș.

Iată cum arată clasamentul Ligii a 4-a:

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii