Scutul Pădurii : Material lemnos provenit din tăieri ilegale confiscat din comunele Bistra și Horea

Adăugat la Știri

Poliţiştii din Lupşa l-au identificat pe un bărbat din comuna Bistra, ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de tăiere ilegală de arbori. Cu ocazia verificărilor făcute în teren, au fost identificaţi 18 metri cubi de material lemnos, tăiat ilegal.

La data de 30.05.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa l-au identificat pe P.I., de 45 de ani, din comuna Bistra, ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de tăiere ilegală de arbori.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în data de 22 mai a.c., a tăiat, fără drept, 14 arbori de esenţă răşinoasă, din locul numit „Rotundul”, situat pe raza comunei Lupşa.

Cu ocazia verificărilor efectuate în teren, poliţiştii au identificat arborii tăiaţi, cu un volum de 18,4 metri cubi, urmând ca aceştia să fie predaţi în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, în urma unor controale în teren, pe raza comunei Horea, au identificat 19 metri cubi de material lemnos, abandonat în locul numit „Pîrâul Porjeștilor”.

Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii