Riscă să ajungă după gratii, după ce a sustras din poșeta unei femei suma de 85 de lei: Jandarmii din Câmpeni l-au prins la scurt timp după comiterea faptei

Adăugat la Știri

jandarmiÎn aproximativ 10 minute de la sesizarea furtului unei sume de bani, jandarmii din Câmpeni au reuşit să-l prindă pe principalul suspect. Vezi pentru ce sumă riscă acesta să ajungă după gratii.

Bărbatul a intrat miercuri, 24 august, la ora 14.00 într-un magazin situat pe strada Revoluţiei 1848 din oraşul Câmpeni şi, profitând de neatenţia celor din jur, a sustras din poşeta unei vânzătoare suma de 85 de lei. A părăsit grăbit magazinul, fapt care a atras atenţia păgubitei şi, după ce a constatat lipsa banilor, aceasta a solicitat sprijinul jandarmilor. Imediat un echipaj de jandarmerie a contactat-o şi, pornind de la datele furnizate, a acţionat pentru depistarea presupusului autor. A fost identificat la aproximativ 100 de metri de locul faptei, iar asupra lui a fost găsită suma indicată ca fiind sustrasă. Este vorba de Ilie A. ( 29 de ani ), domiciliat în municipiul Hunedoara, aflat, potrivit propriilor spuse, “ cu afaceri ” în oraşul Câmpeni. Bărbatul a recunoscut fapta, condiţii în care a fost întocmit un proces verbal de constatare cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Presupusul autor, care a ieşit de curând din închisoare, unde a fost trimis pentru săvârşirea unor fapte similare, a fost predat Poliţiei Oraşului Câmpeni pentru continuarea cercetărilor.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii