Remorcă ascunsă pentru rezolvarea unui litigiu, descoperită de polițiști : O femeie este cercetată pentru tăinuire

Adăugat la Știri

IMG_5040La data de 16.02.2017, orele 10.00  poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Șugag sprijiniţi de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba  au identificat în localitatea Petrești, din judeţul Alba, în apropierea străzii Energiei, în zona fostelor grajduri ale I.A.S., într-o curtea interioară, o semiremorcă, dotată cu sistem frigorific,înmatriculată în Austria, care era dată în urmărire de către autorităţile austriece pentru confiscare.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că semiremorca (trailer) a fost adusă în ţară în cursul anului 2016, din Spania, la solicitarea unei femei, B.N.I. de 32 de ani, din localitatea Şoimuş, judeţul Hunedoara, care era în litigiu cu proprietarul trailerului (din Austria), care îi datora bani pentru transporturile pe care acesta i le-a efectuat.

Citește și Mai puține infracțiuni și accidente în Alba, în anul ce a trecut

Pentru a îl forţa pe proprietarul trailer-ului să rezolve litigiul,  B.N.I., a ascuns semiremorca în localitatea Petrești, din judeţul Alba, în apropierea străzii Energiei, în zona fostelor grajduri ale I.A.S., într-o curtea interioară a unui imobil.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii