Reduceri la Untold și Neversea pentru donatorii de sânge!

Adăugat la Divertisment

Donatorii de sânge care vor dona sânge în centrele de transfuzii vor beneficia și în acest an de reduceri la festivalul UNTOLD sau NEVERSEA.

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează o nouă ediție a campaniei de donare de sânge. Anul acesta campania se desfășoară în perioada 13 mai – 29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară.

Astfel în perioada 13 mai – 29 iunie 2019, donatorii de sânge care vor trece pragul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba vor beneficia de reducere la cumpărarea unui abonament  la festivalul UNTOLD (1 – 4 august 2019, Cluj-Napoca) sau NEVERSEA (4 – 7 iulie 2019, Constanța).

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba anunță că joi, 16 mai, fiecare donator primește un voucher cu care poate achiziționa un sandwich de la restaurantul Subway din Alba Iulia.

Donatorii de sânge au dreptul să primească, la cerere, pentru fiecare donare şi alte beneficii, precum: se acordă o zi liberă, în ziua donării, conform legii, donatorul de sânge are dreptul să primească șapte tichete de masă (1 tichet = 9,57 lei), beneficiază de reducere de 50% la abonamentul pentru transportul comun pentru o perioadă de o lună. De asemenea, va primi la cerere un buletin de analize cu rezultatele testelor efectuate.

Există și condiții: Donatorul de sânge trebuie sa fie o persoană sănătoasă și să nu facă tratament medicamentos. Să nu fi suferit de anumite boli, să nu fi avut intervenții chirurgicale sau stomatologice, tatuaje în ultimele 6 luni. Vârsta necesară 18-60 ani. Greutate: femei – minim 57 kg bărbați – minim 60 kg.

”Zilnic, mii de bolnavi internați în spitalele din România au nevoie de transfuzii de sâange pentru a supraviețui. Zilnic este nevoie ca un număr suficient de persoane sănătoase să doneze sange, pentru ca viața pacienților să nu fie pusă în pericol. Facem apel la persoanele care au mai donat sânge, dar și la cele care nu au donat niciodată să vină la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba și să facă acest gest deosebit care salvează vieți, să doneze sânge”, transmite dr. Ana Savu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba se află în curtea spitalului, în incinta Direcţiei de Sănătate Publică Alba, şi este deschis de luni până vineri, între orele 7.30 – 12.00

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii