Primarul Mircea Hava, la Unirea FM : Proiectul ce privește construirea de locuințe, prioritar pentru administrațiile din Alba Iulia și Sebeș

Adăugat la Știri

Între municipiile Alba Iulia și Sebeș va exista o asociere pentru a construi mai multor locuințe pentru tineri. Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava,  a declarat la Unirea FM că în municipiul nostru se construiește, dar prețurile sunt mult prea mari, asemănătoare cu cele ale unui oraș ca și Clujul.

A construi 3 blocuri, nu rezolvă problema. Intenționăm să construim câteva zeci de blocuri , a declarat primarul Mircea Hava.

Mircea Hava, edilul din Alba Iulia : ”O să începem cu câteva blocuri, 30, 50, apoi dezvoltăm. Acum avem asocierea, apoi se va face studiul. Toți știm că avem o nevoie de locuire. Pentru noi, pentru Alba Iulia, după proiectul cu Cetatea Alba Carolina, realizarea acestor locuințe  este cel mai mare proiect pe care putem să îl punem în practică. Pentru că acest proiect odată început, și dezvoltat, și dus la capăt, pus în practică, va duce la  lucruri foarte bune pentru cele două municipii”.

Citește și Municipiul Alba Iulia premiat la EPSA 2017 Maastricht pentru proiectul pilot de Smart City 2018

”Inițierea demersurilor în vederea realizării obiectivului de investiții de interes public local ”Dezvoltarea imobiliară de unități locative” și aprobarea asocierii între municipiul Alba Iulia și municipiul Sebeș pentru achiziționarea în comun de servicii de consultanță de specialitate, a fost unul dintre proiectele aprobate în cadrul ședinței Consiliului Local Alba Iulia, din luna iunie.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii