Primarul din Aiud, Horațiu Josan, implicat într-un accident rutier la intrarea în Teiuș

Adăugat la Știri

accident-horatiu-josanUn accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs în urmă cu o oră la intrarea în orașul Teiuș.

În una dintre mașinile implicate se afla primarul orașului Aiud, Horațiu Josan. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Alba, Luminița Prodan a declarat că în urma accidentului o femeie, funcționar în cadrul Primăriei Aiud a ajuns la spitalul din Alba Iulia, cu leziuni ușoare la cap, cu arcada spartă. Din primele cercetări polițiști au stabilit drept cauză a accidentului distanța necorespunzătoare în trafic.

UPDATE: Din primele cercetări, se pare că, șoferul unui autoturism (Volkswagen) a oprit pentru a vira la stânga, spre benzinăria Petrom. Din spate au venit două mașini, un Volkswagen, urmat de o Dacia Duster (mașina de serviciu a Primăriei Aiud) care nu au putut opri și au intrat într-un carambol. O femeie, pasageră în mașina de serviciu a primăriei a suferit leziuni la arcadă și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Primarul Horațiu Josan nu a suferit leziuni.

Silvia Surugiu

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.