Prima ediție a Crosului ciclist Râpa Roșie, în 4 mai: Eveniment de promovare a sportului și a rezervației naturale Râpa Roșie ca obiectiv turistic

Adăugat la Sport, Știri

Sâmbătă, 4 mai 2019, la Râpa Roșie, se va desfășura prima ediție a „Cross-ului Prieteniei – Râpa Roșie” Sebeș, un eveniment de promovare a sportului, a ciclismului și a rezervației naturale Râpa Roșie ca obiectiv turistic.

Sunt așteptați să participe atât sportivi, cât și amatori, pasionați de ciclism, care se pot înscrie la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș. Cross-ul va porni sâmbătă, 4 mai 2019, la ora 10:00, de pe platoul din fața Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, acolo unde este punctul de întâlnire. Traseul de desfășurare urmează direcția strada Călărași-Drumul Dăii-Râpa Roșie. Înscrierea este gratuită pentru toate categoriile de participanți, singura condiție fiind echipamentul adecvat, iar primii 100 de cicliști înscriși vor primi cadouri-surpriză.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Cut și Primăria și Consiliul Local al comunei Daia Română.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii