Peste 700 de locuri de muncă sunt vacante pentru șomerii din Alba la data de 16 iunie 2015

Adăugat la Știri

locuri-de-muncaNumărul locurilor de muncă vacante în Alba crește de la o săptămâna la alta. Peste 700 de locuri de muncă vacante au fost anunțate astăzi de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba.

Dintre acestea mai bine de 400 sunt doar în municipiul Alba Iulia. Ofertă este una bogată și la Agenția Forțelor de Muncă din Câmpeni unde se caută 100 de confecționeri asamblor articole din textile și 30 de muncitori necalificați în industria confecțiilor. La Aiud și Sebeș șomerii au de ales între cele 70 de job-uri disponibile anunțate vacante la fiecare din agențiile locale. Oferta este una săracă la Blaj și Cugir unde săptămâna aceasta sunt doar câte 10, respectiv 20 locuri de muncă vacante, majoritatea pentru muncitori necalificați.

Citește și Un robot ar putea să-ți ia locul de muncă

La Alba Iulia se caută meseriașii, asistenți medicali, șoferi, agenți de vânzări, vânzători dar și casieri sau cameriste. La fel ca și în săptămânile trecute, ofertele pentru absolvenții de studii superioare sunt puține iar cei mai norocoși sunt inginerii. Sunt oferte și pentru medic specialist sau consilier în administrația publică.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.