Peste 70 de cereri au fost depuse la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia de către părinții care au copii ce vor merge din toamnă la clasa pregătitoare

Adăugat la Știri

WeddingPeste 70 de cereri au fost depuse până acum la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia de către părinții sau tutorii legali care au copii ce vor merge din toamnă la clasa pregătitoare.

Directorul instituției de învățământ, Rodica Marinescu, a declarat pentru Unirea FM că în anul școlar 2016- 2017 vor funcționa 5 clase pregătitoare, respectiv 100 de copii vor putea să studieze, din toamnă, la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Părinții mai pot să își înscrie copiii în învățământul primar, pentru anul școlar 2016-2017, până 18 martie. În intervalul 25 – 26 martie, vor fi afișate listele cu candidații înmatriculați, numărul locurilor rămase libere și lista copiilor neînscriși după prima etapă. A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 30 martie – 8 aprilie, iar pe 15 aprilie se vor afișa rezultatele finale.

Potrivit unei statistici, la nivel național, în prima zi de înscriere, în județul Alba au fost depuse peste 400 de cereri. Însă părinții mai au la dispoziție 2 săptămâni.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii