O nouă etapă prolifică pentru echipele din Alba, în Liga a 3-a! Cugirul a câștigat derby-ul cu Performanța Ighiu

Adăugat la Sport

În Vinerea Mare s-au disputat meciurile etapei cu numărul 21 din Liga a 3-a! Cele 4 echipe din județul Alba au obținut 3 victorii, asta, în condițiile în care a fost programat și un derby județean, între Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu.

Pe „Cetate”, Unirea Alba Iulia a întâlnit satelitul prim-divizionarei CFR Cluj. Uniriștii s-au impus cu 3-2, și au legat a 3-a victorie consecutivă. Golurile „alb-negrilor” au fost marcate de Ciprian Selagea, Claudiu Davidaș și Andrei David.

Industria Galda a câștigat deplasarea dificilă de la Gaz Metan II, scor 2-0, și a urcat pe poziția secundă în clasament. Golurile au fost marcate de Flaviu Baghiu și Claudiu Haiduc.

Sub Drăgana, s-a consemnat un nou episod din „Derby de Alba”. Metalurgistul Cugir a primit vizita Performanței Ighiu. Cugirul s-a impus categoric, scor 3-1, prin golurile marcate de Andrei Făgărășanu – cu o dublă, Tudor Șaucă, respectiv Claudiu Oara.

În clasament, „U” Cluj este prima, cu 47 de puncte și două meciuri mai puține. Industria Galda se află pe locul secund cu 40 de puncte, iar podiumul este completat de Metalurgistul Cugir, cu 39 de puncte. Performanța Ighiu este a 4-a, cu 38 de puncte, în timp ce Unirea se află pe locul 6, cu 35 de puncte!

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii