O femeie din Alba Iulia a fost tâlhărită pe stradă de un tânăr din Orăștie, prins în cele din urmă de polițiști!

Adăugat la Știri

Poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Alba au identificat si reţinut un tânăr de 24 de ani, din municipiul Orăștie, judeţul Hunedoara care a tâlhărit o femeie din Alba Iulia.

La data de 12.02.2018 ora 18.16, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că o femeie de 48 de ani din Alba Iulia a fost victima unei tâlharii pe str. Calea Moților, din Municipiul Alba Iulia.

Pentru efectuarea de cercetări, a fost constituită o echipă de cercetare complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti,  sprijiniţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Alba

Poliţiştii  au stabilit că A.A., de 24 de ani,  din municipiul Orăștie, judeţul Hunedoara, in timp ce se deplasa pe str. Calea Moților din Alba Iulia, a smuls geanta de pe umărul unei femei de 48 de ani din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au identificat si recuperat bunurile sustrase si aruncate de făptuitor in încercarea acestuia de a se sustrage prinderii.

Valoarea prejudiciului reclamat, de 1000 lei, a fost  recuperat in totalitate si restituit persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, față de A.A., s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspect, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

În continuare, față de acesta, s-a luat măsura reținerii, pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentat în cursul zilei de 13.02.2018, reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propuneri legale, A.A. fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Alba.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii