O elevă de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a primit distincția „Excelență în Educație”: A obținut media 10 la Evaluarea națională

Adăugat la Știri

dsc_0033Marți, 27 septembrie, în Aula „Auditorium Maximum” a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, a avut loc Gala Excelenței în Educație, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

În prezența prefectului județului Cluj, prof. dr. ing. Gheorghe-Ioan Vușcan, vicepreședintelui Consiliului Județean, Marius Mînzat, ÎPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a inspectorului școlar general, Valentin Claudiu Cuibus, alături de profesori și părinți, aproximativ 220 de elevi clujeni, cu rezultate excepționale la concursurile și olimpiadele școlare naționale și internaționale, precum și la evaluările naționale, au fost felicitaţi şi premiaţi.

Oana-Elena Vențel, elevă în clasa a IX-a E la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a numărat printre cei patru elevi clujeni care au obținut media 10 la Evaluarea națională din acest an şi a primit distincția „Excelență în Educație”.

Citește și Şi tu poţi salva o viață : Opt elevi ai Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” au dat startul unei campanii umanitare de donare de sânge

A ales să urmeze colegiul militar pentru disciplină, rigoare şi atitudine. A avut modele chiar în familie, bunicul şi tatăl ei. Îşi doreşte o carieră militară. Are o voce minunată, cântă de mică şi crede că va reuşi să îmbine cele două pasiuni.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii