Nicoleta Coșarcă, la Unirea FM: În septembrie inaugurăm cabinetul stomatologic din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia

Adăugat la Sănătate, Știri

nicoleta-cosarcaLuna viitoare, la  Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, se va inaugura noul cabinet stomatologic.

Managerul unității spitalicești, Nicoleta Coșarcă, a declarat la Unirea FM că spitalul are acest cabinet stomatologic de ani buni însă lipsea dotarea de baza dar și ordinul 1706 care reglementează urgența, ce prevede un număr limitat de manopere ce pot fi făcute într-un cabinet de stomatologie.

Nicoleta Coșarcă: ”Sper să îl inaugurăm la 1 septembrie. A fost reabilitat, mai așteptăm câteva elemente de mobilier. Împreuna cu Consiliul Județean Alba am stabilit  pe lângă ceea ce suntem obligați să facem în urgență, niște tarife modeste care să fie accesibile pentru toată lumea. Vom avea două categorii de activități : activitatea care este, conform legislației, obligatoriu de desfășurat în urgență și o activitate la cerere, pe care o putem asigura în turele pe care le efectuăm. Va fi activitate non-stop. Avem sș medici, și personal medical, și baremul de urgență.”

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii