”Mișcare, Fitness, Energie”,pentru prima dată la Alba Iulia: Eveniment inclus în acțiunile organizate de Primăria Alba Iulia, în luna august

Adăugat la Știri

firnessUn eveniment, inclus pentru prima dată în agenda acțiunilor organizate de municipalitate, care va avea loc la finele săptămânii, pe 12 august, se va desfășura pe Esplanada Porții a 3 a.

Este vorba despre ”Mișcare, Fitness, Energie”, un eveniment ce adună 3 programe de fitness destinate tuturor utilizatorilor, nivel de începători, mediu și avansat. Despre această acțiune a vorbit la Unirea FM Robert Roman, consilier responsabil cu organizarea evenimentelor din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Robert Roman: Este vorba despre un program afro-aerobic, în care se va face un antrenament cardio pe muzica tradițională, afro. Va fi un antrenament de dance-fitness, ce va combina două stiluri de dans ce provin din culturi diferite și anume hip-hop și indian. Va fi și un  program de body-art, un program în care se îmbina eleganța și armonia, un antrenament profund în care  îți poți dezvolta corpul dar și starea de spirit. Este un prim pas pe care îl facem în încercarea de a dezvolta astfel de evenimente în care să facem sport afară.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii