Mihaela Cristea, Caritas Alba Iulia, la Unirea FM : Un milion de stele pentru nevoiași”, un semn de solidaritate cu semenii aflați în nevoie

Adăugat la Eveniment, Știri

Organizația Caritas din Alba Iulia va organiza și în acest an evenimentul „Un milion de stele”, în data de 16 octombrie, între orele 18.00-20.00, în Parcul Cetății, în apropierea fântânii arteziene. Albaiulienii sunt așteptați să aprindă o lumânare și să ajute familiile nevoiașe printr-o donație la fața locului.

un milion de steleMihaela Cristea, din partea Organizația Caritas Alba Iulia, a explicat la Unirea FM ce înseamnă acest eveniment : ”Deja este o tradiție pentru organizația noastră să realizeze acest eveniment important pe care și noi l-am preluat de la alte popoare, în care organizația Caritas este prezentă. Este un semn de solidaritate cu semenii aflați în nevoie. Pentru Alba Iulia este al 5 lea an în care se organizează acest eveniment. Este o ocazie de a fi alături de cei nevoiași.”

Mihaela Cristea, din partea Organizația Caritas Alba Iulia, a anunțat că anul acesta evenimentul se va desfășura pentru prima dată și la Aiud, în zona fostului cinematograf, de la ora 18.00. Și la Aiud se vor aprinde candele și se pot face donații, iar din banii strânși se vor dărui, în preajma Crăciunului, pachete cu alimente celor nevoiași.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.