Liga a 4-a: 31 de goluri înscrise în runda a 8-a! FC Transalpina Șugag rămâne lider

Adăugat la Fotbal, Sport

Runda cu numărul 8 din fotbalul județean a fost una presărată cu multe goluri. Nu au lipsit surprizele, dar și duelurile spectaculoase, cu multe goluri, exempluu fiind partida de la Daia, dintre Viitorul Spicul și Cuprirom Abrud, cu 8 reușite.

Etapa a fost deschisă sâmbătă, cu victoria formației CS Zlatna, în deplasare la Energia Săsciori, scor 3-0. Tot sâmbătă, Soda Ocna Mureș a câștigat duelul de pe teren propriu, scor 3-1, cu Voința Stremț, iar Rapid CFR Teiuș a reușit primul succes stagional, în fața proprilor fani, scor 5-1, cu Arieșul Apuseni Baia de Arieș, echipă care nu a bifat nicio victorie în actualul sezon.

Ziua de duminică a început cu remiza albă dintre CIL Blaj și Sportul Petrești. Tot duminică, în derby-ul Aiudului, Metalu a trecut de Olimpia în stil italian, scor 1-0. FC Transalpina Șugag și-a păstrat locul în fotoliul de lider după victoria cu Viitorul Sântimbru, scor 2-1, iar Viitorul Spicul Daia Română a trecut de Cuprirom Abrud într-o manieră categorică, scor 7-1.

Surpriza etapei a venit din partea echipei Fortuna Lunca Mureșului, care s-a impus în deplasare la Euro Șpring, cu un neverosimil 5-1.

În clasament, FC Transalpina Șugag ocupă prima poziție, cu 19 puncte, la egalitate cu Soda Ocna Mureș, pe treapta a 3-a a podiumului aflându-se Viitorul Spicul Daia Română, cu 15 puncte. „Lanterna roșie” se află la Arieșul Apuseni Baia de Arieș, care a adunat doar două puncte după 8 runde.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii