Infracţiuni la regimul rutier constatate de poliţişti

Adăugat la Societate

Două infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii din Alba în cursul zilei de luni. Mai multe amănunte pe radiounirea.ro.

politia rutiera, politist

Luni, 12.10.2015, ora 15:00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sebeş, în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu, oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Blaj. Cu ocazia verificărilor ulterioare efectuate s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Tot luni, 12.10.2015, Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Abrud, au oprit în trafic, pe strada Piaţa Eroilor din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din oraşul Abrud. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând un test respiraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orăşenesc Abrud unde i s-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mihai Bantea

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0729.399.898
e-mail: bantea.mihai2008@gmail.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.