INFOTRAFIC: Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța, în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1

Adăugat la Știri

masini_bara_la_baraCentrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

Potrivit Infotrafic nu sunt  drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 Constanța – Mangalia este intens. Se circulă mai îngreunat pe raza stațiunii Eforie Nord și la Agigea, unde capacitatea de circulație a DN39 este diminuată din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise – detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).

De precizat este faptul că podul nou din zona localității constănțene Agigea (peste Canalul Dunăre – Marea Neagră) este deschis și poate fi folosit de automobiliștii care intenționează să se deplaseze către stațiunile din sudul Constanței. Precizare: şi pe această rută ocolitoare pot apărea probleme de trafic, fiind folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone (deoarece pe vechiul pod există restricţie de tonaj) şi de către cele care circulă spre şi dinspre port.

În judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, în zona Valea Ursului, se execută lucrări de asfaltare la km 125, pe sensul de mers Râmnicu-Vâlcea – Pitești, circulația desfășurându-se îngreunat (pe celălalt sens, alternativ, dirijat). Este posibil ca, în orele următoare, când traficul va mai crește în intensitate, să se formeze coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) – Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei – Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

politiaromana.ro

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii