În 23 septembrie, eveniment în aer liber, pentru albaiulieni

Adăugat la Știri

crosAgenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, alături de Fundaţia PAEM şi Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Centrul Europe Direct Alba Iulia, organizează în 23 septembrie 2016, un eveniment în aer liber la care sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii din municipiul Alba Iulia şi din judeţ, care vor să facă mişcare.

Evenimentul de tip cros se va desfăşura la fel ca în anii anteriori, în traseul interior al fortificației Cetății Alba Carolina, cu pornire din zona Catedralei Reîntregirii. Pe parcursul acestui eveniment, vom avea mai multe acțiuni prin care vom sublinia sprijinul Uniunii Europene acordat cetățenilor din Regiunea Centru, și nu numai, în calitate de cetățeni europeni, precum și rezultatele obținute prin proiectele UE.

Toți participanții vor primi diplome și obiecte promoționale, iar pentru primii clasați avem pregătite premii, cupe și medalii.

Înscrierile vor începe în prima decadă a lunii septembrie, iar acestea se vor face atât on-line prin completarea Formularului de înscriere, dar și la sediile instituţiilor organizatoare sau în ziua cros-ului, la linia de start. Vârsta minimă de participare este de 12 ani. Cei peste 800 de cetăţeni pe care-i așteptăm să participe vor primi la înscriere un tricou cu însemnele „cetăţean european”.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii