Ghişee ANAF unde taxele se pot plăti cu cardul prin POS : În curând și în Alba

Adăugat la Știri

posMinisterul Finanțelor a demarat procedurile de instalare a POS-urilor în administrațiile fiscale din alte 12 județe, precum și în Capitală, după ce procesul a fost încheiat în 17 județe din România. 

Intenția ministerului este ca, până la termenul de plată a obligațiilor fiscale din septembrie, toate administrațiile din țară să fie dotate cu POS.

Primele județe în care s-au instalat POS-uri au fost Timiș și Galați, la sfârșitul lunii iunie. În paralel, ministerul a pornit și procedurile pentru plata online prin intermediul cardului bancar prin ghiseul.ro. Recent, a emis ordinul care cuprinde lista obligațiilor ce pot fi achitate prin acest sistem, informează profit.ro. Deocamdată, se adresează persoanelor fizice rezidente și nerezidente.La aceasta ora sunt instalate in Arad, Timisoara, Hunedoara, Caras severin, Arges, Dambovita, Bucuresti, Prahova, Buzau, Calarasi, Ilfov, Braila, Galati, Constanta sau  Tulcea. De asemenea, in alte cateva judete sunt in curs de instalare POS-uri. Este vorba de judetele Alba, Sibiu, Mures, Harghita, Brasov, Covasna, Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj si Olt.

anaf

Sursa.romaniatv.net

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii