”Gala Academiei Doamnelor”, în 15 octombrie, la Muzeul Principia din Alba Iulia : Valérie Cioloș-Villemin va prezenta un recital special

Adăugat la Știri

afis-gala-academiei-doamnelorPrimăria Municipiului Alba Iulia și Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia organizează ”Gala Academiei Doamnelor”, care va avea loc în data de 15 octombrie 2016, de la ora 17, la Muzeul Principia din Alba Iulia.

Cu această ocazie, vom decerna titlul de ”Om de suflet al comunității” oamenilor care au investit în proiectele comunității albaiuliene, fie că a fost vorba de bani – ca finanțatori sau de timp și energie – ca voluntari.

Celebra actriță Oana Pellea va vorbi despre ”Arta de a fi femeie”, iar doamna Valérie Cioloș-Villemin va prezenta, la Alba Iulia, un recital special pentru care a primit deja aplauze la scenă deschisă în mai multe țări europene și în Statele Unite ale Americii.

Vă invităm să îi vedeți pe cei pe care i-am susținut prin campania ”Produs din suflet pentru comunitate”: Corul de Copii ”Flori de Mai” dirijat de prof. Cristina Florea și acompaniat la pian de prof. Elena Beșliu , Gabriel Cristian Pop – violoncel și copiii de la Grădinița ”Dumbrava Minunată” Alba Iulia, care vor prezenta un dans popular.

Vă invităm la eveniment plin de sunet și culoare, onorat de prezența unor certe valori naționale și locale. Un moment artistic deosebit va fi susținut de Carina Cataramă – nai, Kerstin Doriana Chiciudean – flaut, Alexia Trif – soprană, Flavius Bec – bariton, Ioan Chiciudean – tenor și Valentina Popovciuc – pian.

Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii