Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Voința Stremț 3-4 (2-2) | Confruntare dramatică, cu răsturnări de situații, goluri spectacol și autogol de cascadorii râsului!

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a înfruntat, la Galtiu, pe Voința Stremț, în derby-ul rundei a 9-a din Liga a 4-a, o întâlnire ce s-a disputat cu garda jos, încheiată cu victoria oaspeților, ce au condus în permanență, scor 4-3 (2-2), după o confruntare plină de adrenalină și dramatism, în care a fost 0-2, 2-2, 2-3 și 3-3.

Un rezultat ce convine de minune liderului Sportul Petrești, în condițiile în care Viitorul Sântimbru a pierdut și a luat goluri după 4 etape cu maximum de puncte, iar Voința Stremț a câștigat după 3 runde!.

O partidă spectaculoasă, dar și tensionată, în care amfitrionii au început practic de la 0-2, dublă a fostului jucător al gadelor, A. Breaz (6 și 9) – după același scenariu, mingi lungi trimise de Trifa și Epure, urmate de finalizări din careu.

Echipa lui Fogoroși și-a revenit însă împulsionată de golgheterul Brânză, ce a dat semnalul deșteptării. Mai întâi a finalizat o acțiune pornită de la centru în minutul 29, pentru 1-2. Tot el s-a aflat în minutul 38 în centrul unei faze la care gazdele au solicitat penalty, după un duel cu Cerghedean. În minutul 42, Brînză a adus egalarea, la o fază la care oaspeții au solicitat ofsaid, dar asistentul I. Barb (Aiud) merită credit.

*C. Hălălae, autogol de cascadorii râsului și eliminare Hârciagă!

La reluare în minutul 51, C: Hălălae a înscris în propria poartă un gol de cascadorii râsului, a încercat să degajeze, a lovit mingea cu exteriorul, iar balonul a luat efect, păcălindu-l pe Ov. Barna, incomodat de soare. N-a fost totul, întrucât 3 minute mai târziu Tănase a adus iarăși egalitatea cu un șut superb, din afara careului. Și muniia nu s-a epuizat, Epure (57) șutnd în bară!

Nervii au degenerat iar gazdele au rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Hârciagă (76). Acesta, cu o fază anterioară l-a atacant violent pe Goangă, acesta s-a ridicat și la împins, iar adversarul a încercat să-l lovească cu capul, arbitrul A. Nicola (Alba Iulia) dându-i roșu lui Hârciagă și galben lui Goangă! D. Costea (79)  a adus bucuria în tabrăa stremțană, la puțin timp după ce a intrat în teren, cu un șut în diagonală, din interiorul suprafeței de pedeapsă bară-gol.. Ratarea lui Birk (90+3), cap din apropiere, în brațele lui M. Lazăr a fost ultima șansă de egalare dintr-un meci captivant. La final, președintele gazdelor Adrian Hulea a cerut socoteală arbitrilor, pe teren, fiind cu greu calmat de oamenii de ordine și Neluțu Budin, oficialul oaspeților.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Sport

Meci acasă pentru Metalurgistul Cugir: Când va avea loc

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, meci acasâ

Metalurgistul Cugir este înaintea unui meci pe teren propriu în play-out-ul seriei a noua a ligii a treia de fotbal.

Adversara „roș-albaștrilor” va fi Viitorul Cluj.

Partida de pe „Arena Cugir” este programată vineri 26 aprilie, de la ora 17.00.

Cugirenii vin după un eșec în deplasare, 0-4 cu ACS Târgu Mureș, în vreme ce Viitorul Cluj a câștigat în runda anterioară cu 2-0 duelul de pe teren propriu cu Industria Galda.

foto: Sorin Giurcă


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

Derby în liga a patra de fotbal din Alba

Publicat

în

În liga a patra de fotbal din Alba, meci derby

Următoarea etapă a ligii a patra de fotbal a județului Alba programează duelul primelor două clasate.

Partida dintre liderul CIL Blaj și viceliderul CS Ocna Mureș va avea loc pe Stadionul „CIL-Veza” din Blaj.

Meciul se va disputa sâmbătă 27 aprilie, de la ora 12.00, în deschiderea rundei a 24-a.

foto: facebook C.I.L Blaj


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Sport

În „Alba Blaj Arena”, bătălie pentru titlul național la volei feminin

Publicat

în

Bătălie pentru titlul național la volei feminin în „Alba Blaj Arena”

Bătălia pentru titlul național la volei feminin se mută în sala polivalentă „Alba Blaj Arena”.

Acolo se va disputa, vineri 26 aprilie, de la ora 20.00, meciul 3 al finalei Diviziei A1 dintre campioana în exercițiu Volei Alba Blaj și CSO Voluntari, formație calificată în premieră în ultimul act al campionatului.

Echipa din județul Ilfov conduce cu 2-0 la general după victoriile obținute în primele meciuri, disputate în județul Ilfov.

Dacă Volei Alba Blaj se va impune vineri, a doua zi, sâmbătă 27 aprilie, de asemenea de la ora 20.00, va avea loc al patrulea meci al finalei. În cazul în care va câștiga și acest duel echipa din „Mica Romă”, partida decisivă pentru stabilirea campioanei naționale va fi pe 1 mai la Voluntari.

foto: facebook Volei Alba Blaj


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Radio Unirea FM și pe ȘTIRI GOOGLE


Citește mai mult

Știri

Politică

Administrație

Știri din Alba

Educație și Cultură

Eveniment

Sănătate

Social Economic

Divertisment

Stiri din alte ziare

  • Alba Iulia
  • Abrud
  • Aiud
  • Blaj
  • Campeni
  • Cugir
  • Sebes
  • Ocna Mures
  • Teius
  • Zlatna

Articole Similare

radiounireafm, radio alba iulia, radio alba