Fortuna Lunca Mureșului a învins liderul, iar Liga a 4-a este mai disputată ca niciodată!

Adăugat la Fotbal, Sport

Ajunsă la cea de-a 13-a etapă, Liga a 4-a s-a aprins, mai tare ca niciodată. 37 de goluri s-au înscris în această rundă, în care nu s-a înregistrat nicio remiză, fiind 5 victorii ale gazdelor, și 3 ale vizitatorilor. Surpriza etapei a fost bifată la Lunca Mureșului, unde Fortuna a învins liderul cu 2-1 și a relansat lupta pentru titlul de campioană de iarnă.

Etapa a fost deschisă sâmbătă, când Viitorul Sântimbru a câștigat deplasarea de la Olimpia Aiud, scor 4-2. Sportul Petrești s-a impus cu 5-0 pe teren propriu cu Rapid CFR Teiuș, același scor 5-0, fiind înregistrat și în victoria Voinței Stremț în fața echipei Arieșul Apuseni Baia de Arieș.

Ziua s-a încheiat cu victoria formației CS Zlatna, scor 2-1, în fața echipei Cuprirom Abrud. Duminică, Soda Ocna Mureș a câștigat categoric, scor 5-0, în deplasare la CIL Blaj. Cele mai multe goluri, 7 la număr, s-au marcat în victoria echipei Viitorul Spicul Daia Română, scor 4-3, cu Energia Săsciori.

Fortuna Lunca Mureșului a surclasat liderul, scor 2-1 pe teren propriu, fiind la al 8-lea val pozitiv la rând, iar Metalu Aiud a mai oferit o surpriză, câștigând în deplasare, scor 2-1, la Euro Șpring.

Clasament:

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii