Fetele, chemate la fotbal, duminică, pe terenul din Oarda

Adăugat la Fotbal, Sport

Duminică 15 octombrie 2017, imediat după etapa de interligă, pe terenul de iarbă din Oarda de Jos, va avea loc o nouă acțiune a lotului de Fotbal Feminin U-14, în vederea stabilirii lotului final (8 jucătoare) care va reprezenta județul Alba, la Turneul Național care se va desfășura la Suceava în perioada 3-5 noiembrie (în vacanța școlară), jocurile urmând să se dispute în format 5+1.

La terenul din Oarda de Jos sunt invitate la ora 15:00, următoarele jucătoare:

De la ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei: Daria Șufană, Flavia Budin, Ștefani Glonț, Alexandra Nistor, Alexandra Morariu și Bianca Trif;

Șc. Gimnazială Câmpeni: Andreea Bobariu, Alexandra Vulturar, Claudia Corcheș și Valentina Creț;

Șc. Gimnazială Lupșa: Alexandra Man;

CS Zlatna: Andreea Novăcean și Ioana Bradu;

CS Ocna Mureș: Florina Suciu;

Șc. Gim. „Simion Bărnuțiu” Tiur: Denisa Banciu;

ACS Viitorul Aiud: Delenke Molnar și Maria Baciu.

La acțiunea care va fi condusă de antrenorul Florian Brumaru, jucătoarele sunt rugate să aibă echipament de antrenament (ghete, apărători, jambiere, șort și tricou).

IMPORTANT (în atenția echipelor care au participat la Campionatul Județean de Fotbal Feminin U-14)

În vederea formării lotului „U-12”, care va participa în aceeași perioadă la Suceava la Campionatul Național, tot duminică de la ora 15:00, va avea loc o acțiune de selecție a jucătoarelor născute în anul 2006 și mai tinere. Nominalizarea jucătoarelor pentru participarea la selecție revine antrenorilor echipelor participante în campionatul U-14. Până în prezent au fost nominalizate pentru selecție, jucătoarele: Larisa Angheluș (ACS Șc. de Fotbal Valea Frumoasei) și Geanina Balea (CSC Bistra).

Pentru informații suplimentare, referitoare la selecția pentru U-12, antrenorii sunt rugați să îl contacteze de urgență pe antrenorul Florian Brumaru: 0744 693 341.

sursa: ajfalba.ro

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii