Euro Șpring și Viitorul Sântimbru își continuă parcursul fără greșeală în Liga a 4-a de fotbal

Adăugat la Fotbal

Euro Șpring și Viitorul Sântimbru sunt echipele aflate pe val în noul campionat al Ligii a 4-a de fotbal. Ambele au reușit să câștige primele 4 etape din campionatul județean de fotbal.

minge-de-fotbalEuro Șpring a deschis balul etapei a 4-a cu o victorie impresionantă pe terenul echipei Olimpia Aiud, scor 2-1. AFC Unirea 1924 Alba Iulia rămâne fără victorie în elita fotbalului din Alba, după ce a pierdut cu 0-1 întâlnirea cu CS Ocna Mureș. Energia Săsciori a reușit să învingă în depalsare pe Curpirom Abrud, scor 4-0, iar ASC Pianu a trecut lejer de CIL Blaj, cu 5-1 în deplasare. Viitorul Spicul Daia Română a reușit a doua victorie din acest sezon, scor 2-1 cu Rapid CFR Teiuș, formație care a pierdut primul meci din noul campionat.

O altă formație cu pretenții, Șurianu Sebeș a trecut la limită de Inter Ciugud, scor 1-0, iar Viitorul Sântimbru a câștigat meciul cu Gaz Metan Valea Lungă, cu scorul de 3-0. Mureșul Vințu de Jos se află în revenire, iar în etapa a 4-a a câștigat întâlnirea cu Dalia Sport Daia Română, scor 2-0. Euro Șpring, Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș sunt singurele formații neînvinse în actualul sezon.

Tudor Stan

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.