Etapă de foc, în weekend, pentru Volei Alba Blaj și CSU Alba Iulia! Meciuri tari în Alba, la volei și baschet

Adăugat la Baschet, Sport, Volei

Sâmbătă și duminică, reprezentantele județului Alba pe prima scenă a sporturilor baschet și volei feminin, vor avea parte de meciuri de foc, în fața proprilor fani! CSU Alba Iulia își joacă intrarea în play-off, sâmbătă, cu ICIM Arad, iar Volei Alba Blaj va întâlni duminic, liderul CSM București, o confruntare pentru primul loc în Divizia A1 la volei feminin.

După succesul de efect din Liga Campionilor din Franța, Volei Alba Blaj a intrat deja în febra primului mare meci al anului din întrecerea internă. Duminică, de la ora 14 și 45 de minute, în Sala „Timotei Cipariu” din Blaj, campioana României, Volei Alba Blaj va da piept cu liderul CSM București, singura echipă care a învins formația lui Darko Zakoc în actualul sezon.

Echipa din capitală conduce Divizia A1 la volei feminin cu 34 de puncte, unul mai mult față de Blaj, iar duelul se anunță unul de foc. Volei Alba Blaj nu a pierdut niciodată în fața echipei din București pe teren propriu, iar Darko Zakoc, antrenorul blăjencelor speră ca moralul ridicat al jucătoarelor sale să aducă a 9-a victorie consecutivă în campionat!

Organizatorii partidei pregătesc surprize pentru fanii Volei Alba Blaj, dacă aceștia își vor încuraja favoritele din sală, îmbrăcați în tricouri roșii!


CSU Alba Iulia susţine ultimul joc din cadrul fazei întâi a Ligii Naţionale de baschet feminin, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu ICIM Arad, o partidă cu o miză enormă pentru formaţia din Cetatea Marii Uniri. Formaţia albaiuliană este în criză, sub presiune, iar un nou rezultat negativ ar aduce şi mai multă tensiune în tabăra grupării ardelene, aflată în preajma unui examen major.

Trupa lui Manuel Angel Rodriguez are 20 de puncte, la fel ca „U” Cluj şi ICIM Arad, însă un meci în plus şi este obligată să învingă. Faza a doua a întrecerii baschetbalistice, o noutate a acestui sezon, se dispută sub forma a două turnee, pe două grupe 1-5, 6-10, în perioadele 10-11 şi 16-18 martie.

Echipele vor intra cu punctele acumulate până în prezent, iar după cele două turnee formaţiile din grupa 1-5 şi primele trei clasate din grupa 6-10 vor forma play-off-ul.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii