Două locuri trei – la individual și un loc întâi – la echipe, pentru judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, la Concursul Național U 11 de la Mangalia

Adăugat la Sport, Știri

Judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au obținut două locuri trei la proba de individual – prin sportivii Paul Onișor și Natalia Rus – și un loc întâi, la proba pe echipe, prin sportiva Natalia Rus, la Concursul Național de Judo U 11, desfășurat în perioada 7-10 iunie la Mangalia. 

La Concursul Național de Judo U 11, echipe + individual, au participat, de la CS Unirea Alba Iulia, opt sportivi, băieți și fete.

La individual, s-au obținut două locuri 3, prin Paul Onișor, categoria 55 de kilograme și Natalia Rus, categoria 44 de kilograme.

În ceea ce privește competiția pe echipe, Natalia Rus s-a aflat în echipa (Euroregiunea 5) care s-a clasat pe prima treaptă a podiumului. Ea a concurat alături de alte șase sportive, din alte județe, la categorii diferite, împotriva altor participante la concurs, care au format alte Euroregiuni. În total, în cadrul concursului, s-au constituit șapte echipe (Euroregiuni).

Natalia Rus a concurat la categoria 44 de kilograme, iar în echipa ei au mai fost sportive, din alte județe, la următoarele categorii: -29 kg, -32 kg,-36 kg, -40 kg, -48 kg, +48 kg.

Judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian, care i-au însoțit la concursul din județul Constanța.

Următorul concurs pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia este Finala Concursului Național U 13, care va avea loc la Satu Mare, în perioada 22-24 iunie 2018.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii