Dosare penale pentru doi șoferi din Alba pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

Adăugat la Știri

politieDoi șoferi, unul din Alba Iulia, celălalt din Sebeș, s-au ales cu dosar penal, după ce au fost opriți în trafic de polițiștii din Alba Iulia.

La data de 19.01.2017, în jurul orelor 16.25, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe C-lea Moţilor din Alba Iulia, au oprit un autoturism cu numere de înmatriculare germane, condus de M.B., de 27 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de tânăr a fost radiat din circulație, de către autoritățile germane, din luna decembrie 2012. Faţă de M.B., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 Tot ieri, 19.01.2017, în jurul orelor 19.30, pe strada Ardealului din Alba Iulia, poliţiştii rutieri l-au depistat pe V.D.A., de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată. Şi în acest caz, faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii