Donație pentru secțiile de neonatologie de la trei spitale din judeţul Alba: Scutece pentru nou-născuţi, din partea Crucii Roşii Alba şi Noriel

Adăugat la Știri

Urmare a primirii unei donaţii din partea lanţului de magazine Noriel, Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba a distribuit Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi Spitalelor Municipale Aiud şi Sebeş scutece pentru nou-născuţi.

În judeţul Alba au fost donate în total 46 baxuri a 150 buc./bax, pentru nou-născuţi cu greutatea de 2-4 kg şi 20 baxuri a 152 buc./bax, pentru nou-născuţi cu greutatea de 3-7 kg. Total 9.940 buc.

Secțiile de neonatologie din mai multe spitale din România vor primi, cu ajutorul filialelor locale Crucea Roșie Română, peste 1500 de pachete de scutece marca Noriel Bebe.

Celelalte oraşe vizate sunt: Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Cluj-Napoca, Constanța, Curtea de Argeș, Deva, Făgăraș, Focșani, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Sebeș, Sibiu, Slobozia, Suceava, Tecuci, Timișoara și Râmnicu-Vâlcea.

Apreciem gestul umanitar al partenerului nostru şi încrederea acordată Crucii Roşii Române, având totodată mulţumirea, în calitate de reprezentanţi ai Judeţului Alba, că ne-am putut exercita responsabilităţile fată de comunitate, asa cum ne-am asumat în urmă cu peste 140 de ani.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii