Consilierii locali din Alba Iulia se reunesc vineri, 21 octombrie, în şedinţă extraordinară, cu cinci proiecte pe ordinea de zi

Adăugat la Știri

consiliu administratieConsilierii locali din Alba Iulia se reunesc vineri, 21 octombrie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu cinci proiecte pe ordinea de zi.

Pe ordinea de zi se regăsește un proiect ce privește deplasarea unei delegații a municipiului Alba Iulia în Polonia și un altul ce face referire la deplasarea unei delegații a municipiului Alba Iulia în Croația. Tot mâine, consilierii locali se vor pronunța asupra unui proiect de hotărâre ce privește acordarea unui sprijin financiar către Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia în vederea organizării celei de-a 9-a ediții a Conferinței Internaționale ICMEA în perioada 1-5 noiembrie 2016.

Proiecte de hotărâri privind:

  1. Deplasarea unei delegaţii a Municipiului Alba Iulia în oraşul Pila – Polonia, în perioada 6-12 noiembrie 2016
  2. Deplasarea unei delegaţii a Municipiului Alba Iulia Biograd na Moru – Croaţia, în perioada 20-24 noiembrie 2016
  3. Participarea Municipiului Alba Iulia în cadrul proiectului „TRANSFORMING YOUR CITY – Transnational workshops for youth involvement in decision-making on urban regeneration” finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului european ERASMUS +, KA3 – Structured Dialogue. Meetings between young people and decision-makers in the field of youth.
  4. Încheierea unui protocol de cooperare între Municipiul Alba Iulia şi Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia
  5. Acordarea unui sprijin financiar către Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia în vederea organizării celei de-a 9-a ediţii a Conferinţei Internaţionale ICMEA în perioada 1-5 noiembrie 2016

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii