13 decembrie: Cele mai performante companii din județul Alba, premiate la Gala „Best of Business” 2018

Adăugat la Știri

Cei mai valoroși promotori ai economiei județului Alba vor fi premiați de Consiliul Județean, mâine, la Gala „Best of Business” 2018.

Consiliul Județean Alba organizează, joi, 13 decembrie, o nouă ediție a evenimentului ”Gala Best of Business”, în cadrul căreia se vor acorda distincții pentru recunoașterea și susținerea celor mai valoroși promotori ai economiei județului Alba. Ceremonia de decernare a distincţiilor va avea loc, în acest an, la restaurantul din cadrul resortului Theodora Golf Club din Teleac, comuna Ciugud, cu începere de la ora 18.00.

„Best of Business” reprezintă recunoaşterea meritelor şi susţinerea celor mai valoroşi promotori ai economiei judeţului Alba. La eveniment vor fi prezenţi oameni de afaceri, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi ai asociaţiilor profesionale. Firmele vor fi primi distincţii în funcţie de rezultatele pe care le-au obţinut în domeniul investiţiilor, cercetării şi dezvoltării, dar şi pentru contribuţiile aduse la bugetul oraşului, crearea de locuri de muncă şi implicare în viaţa comunităţii, susţinerea brandului judeţului prin propriul brand. Evenimentul se află în acest an la cea de-a XII-a ediţie şi este marcă înregistrată a Consiliului Judeţean Alba.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii