Cel mai „invidiat“ angajat din lume susține, pe 30 mai, o conferință la Alba Iulia

Adăugat la Știri

E fascinant să ai cel mai bun job din lume! Și nu doar să crezi tu asta, ci să fi recunoscut oficial la scară globală. E cel puțin la fel de fascinant să-l vezi și auzi pe deținătorul acestui titlu, Ben Southall. Ce costuri implică un astfel de privilegiu?

La Alba Iulia ai ocazia să-i asculți povestea gratis. Cel mai „invidiat“ angajat din lume va susține o Conferință, intitulată sugestiv „Job Happiness“. Evenimentul are loc marți, 30 mai 2017, la Universitatea „1 Decembrie 1918“ , Amfiteatrul A9, între orele 16.00-18.00. Ben Southall este hotărât să pună Alba Iulia pe harta destinațiilor turistice internaționale. Timp de 10 zile, va descoperi, alături de soția sa, ce are aparte acest colț de lume, a cărui slogan turistic este „Cealaltă Capitală“ a României, dar și alte locuri din împrejurimi care întregesc Alba Iulia ca destinație turistică.

Citește și AJOFM Alba: Se caută șoferi, pe vehicule de mare tonaj, în Canada


Britanicul a ajuns celebru, după ce a reușit să câstige competiția pentru ocuparea „celui mai bun job din lume“, organizată în anul 2009 de Oficiul de Turism din Queensland (Australia), în scopul promovării turistice a insulelor din Marea Barieră de Corali. După terminarea contractului, britanicul a rămas la antipozi. De atunci, călătoreşte în întreaga lume, ca jurnalist de turism, blogger, organizator de expediții neconvenționale.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii