Avanpremiera filmului DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA va avea loc în cadrul Festivalului folcloric ”Sus pe muntele din Jina”

Adăugat la Știri

Dumitru Budrala la filmarile Drumul regilor - Transalpina_1Avanpremiera filmului DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA, în regia lui Dumitru Budrala, va avea loc sâmbătă, 30 iulie 2016, de la ora 22:00 în cadrul Festivalului folcloric ”Sus pe muntele din Jina”, ajuns la cea de-a 46-a ediție. Filmul va fi proiectat pe un ecran uriaș în aer liber într-un spațiu neconvențional, Șesul Jinarilor, iar la proiecție va fi prezent și regizorul Dumitru Budrala.

”DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA este un film extrem de așteptat de publicul cinefil, iar asta se reflectă în miile de vizionări generate de teaser-ul pe care l-am lansat în urmă cu câteva zile în online. Sâmbătă există această ocazie rară și extraordinară de a viziona în avanpremieră filmul în aer liber în apropierea celui mai pitoresc drum european”, a declarat Dumitru Budrala, regizor și director fondator Astra Film Sibiu.

DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA, cel mai așteptat film al regizorului sibian, urmează să fie lansat oficial în luna septembrie. Filmul are ca punct de pornire fascinația de-o viață a regizorului pentru Drumul regilor, unde fantasticul, poveștile mitologice și sublimul peisajelor te însoțesc la orice pas de-a lungul drumului care șerpuiește printre Carpați legând Transilvania de Oltenia. Dumitru Budrala creează o experiență audio-vizuală unică, cadrele aeriene care îți taie răsuflarea sunt completate perfect de vocea regizorului care explorează încărcătura mitologică a locului din cele mai îndepărtate timpuri și până în prezent.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii