Astăzi se reia campionatul Ligii 1 de fotbal

Adăugat la Fotbal

minge-de-fotbalReturul campionatului național de fotbal va fi reluat de astăzi, când sunt programate primele două meciuri ale etapei a 18-a a Ligii 1. Astfel, la ora 18.00, Viitorul Constanța va întâlni pe stadionul din Chiajna pe CSMS Iași, iar de la ora 20.30, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, ”lupii galbeni” ai Petrolului vor da piept cu ”stegarii” din Brașov.

Sâmbătă, vor fi programate alte două partide ale rundei: de la ora 18.00: Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani, iar de la ora 20.30, Oțelul Galați – Dinamo.
Și duminică va fi o zi plină de fotbal în Liga 1: la ora 15.30, Astra Giurgiu va juca pe teren propriu cu Concordia Chiajna, Cluj Arena găzdui confruntarea dintre echipa locală ”U” și ASA Târgu Mureș, iar de la ora 20.30, pe stadionul din Ghencea se va desfășura o partidă care cândva era un derby, între Steaua și Rapid.

Luni sunt programate ultimele două partide ale etapei: de la ora 18.00, la Piatra Neamț, Ceahlăul va întâlni pe CFR Cluj, iar Pandurii Târgu Jiu va juca de la ora 20,30, pe Stadionul Municipal, cu revelația turului, nou promovata CSU Craiova. Pe primele 3 locuri după 17 etape se află Steaua, cu 43 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 34 de puncte, și Petrolul, cu 33 de puncte. În subsolul clasamentului, pe locul 15 se află Ceahlăul, cu 14 puncte, CSMS Iași și Oțelul Galați, cu câte 12 puncte, departajate de golaveraj, și Rapid, cu 11 puncte.
Robert GHERGU

Silvia Surugiu

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.177
e-mail: surugiuaalba@gmail.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.