Astăzi, la Universitatea ”1Decembrie1918” începe a doua sesiune de admitere pentru programe de licență și masterat

Adăugat la Știri

Universitatea-1-DecembrieUniversitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează începând de astăzi a doua sesiune de admitere pentru programe de licență și masterat.

Potrivit site-ului universității sunt disponibile peste 1.900 de locuri libere atât la buget, la taxă, cât și la distanță. Calendarul sesiunii de toamnă începe astăzi. Din 5 până în 15 septembrie va avea loc înscrierea candidaţilor,  pe 16 septembrie se va susţine proba scrisă şi probele de aptitudini/ eliminatorii/ competenţă lingvistică (la specializările unde este cazul). În 17 septembrie se va face ierarhizarea candidaţilor pe baza criteriilor de selecţie iar pe 19 septembrie se vor comunica rezultatele admiterii. Înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri finanţate prin granturi de studii şi cu taxă se va face în perioada 19-23 septembrie.

În prima sesiune de admitere, 26 de candidaţi au fost admişi cu 10, la studii de master, la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Anul acesta sunt două noi programe autorizare  în cadrul Facultății de Științe Exacte și Inginerești.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii