Astăzi, la Alba Iulia, va avea loc a 7-a ediție a concursului „Bucuria Dansului”, organizat de Școala de Dans Chirilă!

Adăugat la Sport

Astăzi, cu începere de la ora 10.00, în Sala „Universității 1 Decembrie” din Alba Iulia, se va desfășura cea de-a 7-a ediție a concursului „Bucuria Dansului”, organizat de Școala de Dans Chirilă.

Organizatorii se așteaptă la un număr mare de participanți, cu peste 500 de copii de toate vârstele, din 16 județe ale țării, plus invitați speciali din Republica Moldova.

„Este unul dintre proiectele pe care noi le desfășurăm, pe care noi le-am inițiat. Este un concurs național, dar și cu participare internațională. Această a 7-a ediție va avea loc sâmbătă (n.r., astăzi), în locația Sălii de Sport a „Universității 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, din zona caminelor studențești, de sub bazinul olimpic. Este un concurs, un eveniment la care noi ținem foarte mult! Anul acesta credem că va fi cea mai mare dintre toate celelalte ediții, adică o să avem prezența a 16 județe, plus invitații noștri special din Republica Moldova, adică un număr de aproximativ 560 de copii, care vor participa la acest concurs, la Alba Iulia”, a declarat Bianca Chirilă, unul dintre organizatori, prezentă în studioul Radio Unirea FM.

 

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii