Amenzi de circa 70.000 de lei aplicate preventiv de polițiștii albaiulieni

Adăugat la Știri

amenziÎn cursul zilelor de miercuri, 04.02.2015 şi joi, 05.02.2015, poliţiştii rutieri, în colaborare cu cei din cadrul structurilor de ordine publică au organizat, pe raza judeţului Alba, acţiuni preventive, în scopul combaterii încălcării indisciplinei pietonale și neacordării priorității de trecere pietonilor, dar şi  în scopul  impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

Cu această ocazie au fost aplicate 407 sancţiuni contravenţionale, din care 158 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză,  70 au fost aplicate pietonilor, 10 pentru neacordare prioritate pietoni, restul constituind alte abateri de la normele rutiere. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 67.077 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 16 permise de conducere, din care 10 conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, 2 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru viteză, restul fiind reţinute pentru alte abateri. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Alba

Foto: arhivă

Roxana Onea

Mobil: 0733.948.176
roxy_onea@yahoo.com

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.